Nazwa forum

Opis forum

#1 2012-08-10 12:50:11

Thiago

Administrator

Punktów :   

Kamil Koziara

Kamil Koziara
Data urodzenia: 25.09.1968
Klub do którego kandydujesz: Football Club Barcelona
Ulubiony zawodnik: Thiago Alcantara
Ulubiony klub:  FC Barcelona
Znienawidzony klub: Niech będzie Real
Znienawidzony zawodnik: Pepe
Opis wewnętrzny i zewnętrzny (min.5 zdań): Wysoki brunet. Charyzmatyczny, niedoświadczony trener. Pragnie sukcesów w wielkim klubie. Do tej pory sukcesy tylko w polsce. Chce wrócić do Hiszpani
Historia (min.8 zdań): W wieku 16 lat awansował do 1 drużyny Unii Tarnów. Szybko bo po 2 latach gry mając 18 lat przeszedł do Wisły Kraków i zadebiutował w Ekstraklasie. Z Wisłą z powodzeniem grał w LM. Podczas starcia z Barceloną grając na pozycji środkowego obrońcy strzeliłem zwycięską bramkę dla Wisły. Po tym sezonie w wieku 25 lat za blisko 8 mln euro trafiłem do Barcelony. Po 10 latach gry w Barcelonie zakończyłem karierę. Trenerską historię rozpocząłem z Termalicą z którą awansowałem do Ektraklasy i zdobyłem 2 mistrzostwa Polski.
Dlaczego to ty masz dostać tą posadę (min. 4 zdań): Ponieważ jestem młodym trenerem, ale już z sukcesami. Reprezentowałem ju,z barwy Barcelony. Jeśli dacie mi szanse postaram się wygrać wszystkie możliwe trofea. Planowane wzmocnienia to DP, SP, SN

#2 2012-08-10 13:19:28

Sadix

Administrator

Punktów :   

Re: Kamil Koziara

Akcept.

Stopka forum

RSS